Kleurmeting van vleesvervangende producten en hun grondstoffen

Plantaardige vleesproducten, hun ingrediënten en grondstoffen worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles omdat ze een belangrijke voedingsbron zijn voor de mensheid. Fabrikanten van deze alternatieve eiwitten staan ook voor de visuele uitdaging om hun producten er aantrekkelijk uit te laten zien voor de menselijke smaak en om echt vlees na te bootsen qua smaak en textuur. HunterLab biedt de ideale oplossingen voor kleurmetingen om ervoor te zorgen dat het eindproduct visueel aantrekkelijk is voor de consument en consistent foutloos is voor de voedselfabrikant.

HunterLab kleurmeetapparaten kunnen de kleur meten van elk product of grondstof op basis van eiwitten, inclusief:

Grondstoffen

Grondstoffen

Peulvruchten, granen, zaden, noten, soja-eiwitisolaten, eiwitmeel, concentraten, natuurlijke kleurstoffen en nog veel meer.
<br />
Vlees/Vis alternatieven

Vlees/vis alternatieven

Rundvlees, varkensvlees, gevogelte, vis, zeevruchten
Dranken

Dranken

Eiwitdranken, melkalternatieven
Andere producten

Andere producten

Eiwitrepen, gebakken producten, voedingsproducten

De blog van HunterLab Europe

Alles wat met kleurmeting te maken heeft

Bakwaren meten met de Aeros kleurmeter

Bakwaren meten met de Aeros kleurmeter

Omdat bakkerijproducten vaak een onregelmatig oppervlak hebben en gedeeltelijk bedekt zijn met korrels of stukjes chocolade, wordt het oppervlak als geheel in aanmerking genomen voor de kleurmeting. Tot nu toe betekende het kleine meetgebied van conventionele kleurmeetapparaten dat verschillende metingen moeizaam moesten worden gemiddeld.
Meer lezen

Contactgegevens HunterLab Europe GmbH

Onze locatie

Dr. August Einsele Ring 15,

82418 Murnau aan de Staffelsee

Contactgegevens

E-mail: sales@hunterlab.de
Tel: +49 8841 9464

Ondersteuning

HunterLab Service & ondersteuning - klantgericht, snel, uniek.